HVAD ARBEJDER VI?

Certifikater, mål, værdier og alt det, vi arbejder efter

Alle telte er certificerede

Alle telte fra Midtjysk Festudlejning er naturligvis certificerede og godkendte i forhold til alle myndighedskrav. Sikkerhed er en selvfølge for Midtjysk Festudlejning

Kunden i centrum

Hos Midtjysk Festudlejning kan vi udleje alle de “store elementer” i en god fest. Samtidig har vi også en velassorteret festbutik, hvor du både kan købe dekoration, lys og servietter – og andet godt.

Vi leverer til tiden!

Midtjysk Festudlejning har egne biler, som vi kan levere alle de lejede genstande med. Det er især en fordel med genstande med en vis volumen Vi afhenter og leverer efter aftale med jer. Ønsker du selv at afhente på vores lager, er det også muligt.

Giv os gerne udfordringer

Har du specielle ønsker til din fest, som du ikke umiddelbart kan finde her på hjemmesiden? Du er altid velkommen til at ringe til os på 97 14 40 98 og høre om vi alligevel kan hjælpe med din forespørgsel

Der er mennesker bag

Har du udfordringer i forhold till din kommende fest eller har spørgsmål til hvad der kan lade sig gøre, så giv os et kald og vi finder ud af det sammen. Vi ønsker blot du får en dejlig fest.

Kontakt os på alle kanaler

Vi er tilgængelige på flere forskellige kanaler. Du kan naturligvis altid give os et kald på telefonen. Du kan også skrive en mail, skrive på instagram eller facebook.